dijous, 22 d’octubre del 2009

Dilema


Diumenge, 18 de novembre. Consulto la meva agenda:

-Matí, a les vuit: caminada popular per la Serra de Marina. Organitza l’associació Festa Nacional dels Països Catalans. Sortida: aparcaments de can Ruti.

-A la mateixa hora: Marxa per la Pau - Ciutat de Badalona. Per la serra de Marina. Organitza Penya Fondistes Badalona. Sortida: pistes de can Ferrater.

-A les dotze: partit de futbol de Segona B. Estadi de l’avinguda de Navarra. C.F. Badalona-Sporting Maonès.

-A un quart d’una: partit de bàsquet de la Lliga ACB. Pavelló Olímpic. DKW Joventut - Estudiantes de Madrid.

-A dos quars d’una: Inauguració de l’exposició “11 del grup”. Museu Municipal. Organitza el Grup de Belles Arts en el seu 60è aniversari.

Tenint en compte que a l’agenda només hi anoto els actes als que realment vull anar i que, a més, sóc soci del Badalona, de la Penya i de Belles Arts, on diríeu que vaig anar finalment?

S’admeten comentaris…
.

2 comentaris:

Rafael Pujals ha dit...

Jo ho sé!!! Vas comprar-te l'últim invent de Google que consisteix en un artilugi del tamany d'un botó d'abric, amb el que via satèl·lit vas poder contactar amb tots els esdeveniments auditiva i visualment, de manera que simultàniament, amb els complements necessàris (pantalla gegant, sò surround, teleconferència, etc.), vas poder participar-hi activament amb els teus comentaris i crítiques o aplaudiments, fins hi tot en les sortides, ja que l'utilització de les noves sabatilles (ja a la venda) que van incorporades a l'invent vas poder sentir al manjador de casa totes les sensacions, inclosos l'esforç de les pujades i el dolor de turmells i genolls en les baixades. D'aquesta manera no vas tenir que renunciar a res. Ah que sí!!!

Enric ha dit...

Ah que no!
Ei! T'hauràs de dedicar a la ciència ficció. No sabia aquest vessant de la teva creativitat.