dissabte, 21 de gener del 2012

No hi ha com tenir recursos




L’enginy dels humans no té aturador. Sobretot quan es tracta de buscar respostes a qualsevol trava que se’ls vagi posant pel davant.
Amb motiu de la prohibició de fumar en els locals tancats, i com si això representés que els bars haguessin de perdre clientela (el qui va al bar, va al bar, i si tots estan afectats per la mateixa llei, no té cap sentit dir que els clients aniran a un altre lloc), molts propietaris d’aquests establiments s’han espremut el cervell i han inventat una mena de “mini espais” a l’exterior del local, on hi han adaptat uns elements minimalistes per atendre aquells que no es volen perdre el plaer de fumar el seu cigarret a l’hora de fer un cafè o prendre una cervesa.
Com més estret és el carreró on hi ha l’establiment, més enginyós és l’espai creat. Si aneu amb els ulls oberts, en veureu de ben curiosos: un petit prestatge per posar-hi un got o una tassa, una banqueta adossada a la paret, unes tauletes de l’Ikea… tots amb el seu corresponent cendrer, això sí.
En presento una petita selecció fotogràfica, però el panorama ciutadà és molt ampli. Més d’un mereixeria un premi per la seva l’inventiva.