dimecres, 27 d’abril del 2011

Andreu Solsona

Ahir vaig anar al Círcol Catòlic. Feia molt de temps que no hi anava a veure cap espectacle. Aquesta vegada m’hi ha portat l’actuació desinteressada de l’Andreu Solsona a favor de la campanya de l’entitat “Renovem el teló”. Fins ara no m’havia interessat per aquest bloc d’espectacles que ja fa un temps que s’ofereixen per ajudar a reflotar una mica l’economia de l’entitat del carrer de Sant Anastasi. Em semblava més una cosa dels socis, però ahir vaig poder comprovar que hi va gent ben diversa.
Volia veure l’Andreu Solsona perquè, tot i que el conec des de fa molts anys, mai l’havia vist dalt de l’escenari . Quan a finals dels seixanta vaig veure una representació dels Joglars en aquest mateix local, crec que es tractava de “El diari”, ell ja hi actuava però no recordo haver-m’hi fixat especialment. Va ser posteriorment quan, amb motiu de l’afer que va portar a alguns membres de la companyia davant un Consell de Guerra, entre els quals l’Andreu, que vaig saber-ne més coses.
Ahir l’Andreu ens va obsequiar amb una actuació personal, una lliçó magistral i una interpretació d’un conte de Txejov. Una vetllada per recordar per a tots aquells que vam anar anit a la vella sala del Círcol. Gràcies, Andreu.

1 comentari:

Carmen Pérez ha dit...

Hola Enric: Em vull posar en contacte amb tú en referencia a les teves fotos publicades al bloc "aquella badalona" i no trobo enlloc cap mail teu on pugui adreçarme. El meu es carmen@fotorecerca.com